Prognózovanie finančného zdravia vybraného podniku - Sabolová, Martina
Detailná analýza a posúdenie finančnej situácie vybraného podniku v období rokov 2010-2014 využitím základných finančných ukazovateľov, ako aj predikčná analýza na základe aplikácie bonitných a bankrotných modelov.