Formy financovania európskych podnikov - Stašková, Slavomíra, 1989-
Zdroje financovania podnikov - externé a interné. Miera využívania foriem financovania v podnikoch. Externé formy financovania v EÚ 28 v rokoch 2014 – 2015. Miera využívania dlhového financovania podľa krajín v rokoch 2014 - 2015. Sumy poskytnutých úverov MSP v EÚ 28 v rokoch 2013 - 2015.