Krízové riadenie podniku - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Kríza podniku - narušenie rovnováhy v niektorom z jeho subsystémov, ktoré môže ohroziť dosahovanie cieľov podniku alebo dokonca môže viesť k ohrozeniu jeho ďalšej existencie. Krízové riadenie. Systémy identifikácie a monitorovania rizík - interný audit, vnútropodniková kontrola a controlling. Krízové scenáre. Diagnostika krízy - účtovníctvo. Vývoj krízy v podniku, jej jednotlivé etapy, riešenie krízy.