Príjmové modely startupov - Bednár, Richard, 1985-
Používané príjmové modely. Predplatné a poplatky za užívanie. Transakcie a sprostredkovanie. Príjmové modely start-upov podľa J. Garzu. Analýza 76 start-upov a ich podnikateľských modelov a príjmových tokov.