Manažment zdravotnej starostlivosti seniorov - Lieskovská, Vanda, 1961-
Problematika súvisiaca so starnutím obyvateľstva a dôsledkami týkajúcimi sa zvýšenej potreby poskytovania adekvátnej zdravotnej starostlivosti. Koncepcia zdravotnej starostlivosti v odboroch geriatria a paliatívna medicína vrátane hospicovej starostlivosti v podmienkach Slovenska. Zdravotné a sociálne dôsledky starnutia populácie a možnosti riešenia problémov súvisiacich s demografickým vývojom.