Je naše společnost připravena na řešení důsledků stárnutí populace? - Průša, Ladislav
Dôsledky starnutia populácie a poskytovanie sociálnych služieb a zdravotnej starostlivosti v Českej republike. Zaistenie kvality a rozsahu sociálnych služieb v následujúcich rokoch. Pripravenosť a riešenie očákávaných sociálno-ekonomických a spoločensko-politických situácií.