Trvlo udržateľná stratégia protipovodňovej ochrany a implementácia európskych smerníc pre oblasť vody v Slovenskej republike - Novák, Vladimír
Ochrana pred povodňami - Plány manažmentu povodňového rizika. Ochrana pred následkami povodní. Organizácia ochrany pred povodňami, preventívne opatrenia. Mapy povodňového ohrozenia, mapy povodňového rizika. Plán manažmentu povodňového rizika.