Konkurenčná výhoda a podnikateľská stratégia startupov v zložitom a dynamickom podnikateľskom prostredí - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Poznatky o podnikateľskej stratégii a konkurenčnej výhode. Konkurencieschopnosť ako významný predpoklad prežitia podnikateľského subjektu. Podstatné prvky podnikateľskej stratégie. Rozhodnutia o realizácii podnikateľskej stratégie v start-upoch. Skúmanie vybraných strategických aspektov na 72 start-upoch pôsobiacich v SR. Výsledky výskumu.