Vybrané nástroje marketingového mixu a ich uplatnenie v predaji slovenského vína - Filo, Peter
Slovenské vinohradníctvo a vinárstvo a úspechy našich vinárskch podnikov v tejto oblasti. Aktivity a využívanie nástrojov marketingu, tak aby sa mohol vytvoriť efektívny marketing vína. Ekologický spôsob pestovania hrozna a očakávania spotrebiteľov.