Startupy v medzinárodnom podnikateľskom prostredí. Ako a prečo sa startupy stávajú globálnymi? - Procházková, Katarína, 1983-
Medzinárodné podnikateľské prostredie a formy vstupu na globálny trh. Prehľad výhod a nevýhod základných foriem vstupu na zahraničné trhy. Budovanie globálne úspešného start-upu. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo zistiť na vzroke 72 start-upov, akými spôsobmi a metódami prenikajú na zahraničné trhy. Zopár krokov, ktoré je vhodné dodržať pri zakladaní podnikania, ak je hlavným cieľom stať sa globálnym hráčom.