Forma a intenzita podpory startupov - Záležáková, Eliška
Start-upy ako fenomén moderného podnikania. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, ako vnímajú skúmané start-upy pomoc a podporu od jednotlivých aktérov ekosystému. Podpora start-upov od väčších etablovaných podnikateľov. Podpora start-upov od verejnej a štátnej správy. Podpora od start-upovej scény. Záverečné hodnotenie rozvoja start-upov.