Príspevok na samostatnú zárobkovú činnosť - Danajovičová, Katarína
Jednou z možností, ako zvládnuť začiatočné výdavky podnikania, je príspevok na samostatnú zárobkovú činnosť od úradu práce. Kto môže a ako treba o príspevok požiadať, výška príspevku. Vyplatenie príspevku a preukázanie použitia príspevku.