Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers - Ratinger, Tomáš
Trvalo udržateľná spotreba pekárenských výrobkov, odpady pekárenských výrobkov - výzva pre spotrebiteľov a výrobcov v Česku.