Business environment in Slovak and Czech Republic - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Indikátory podnikateľskej klímy odrážajúce kvalitu podnikateľského prostredia v Česku a na Slovensku. Vzťahy medzi týmito indikátormi a vybranými makroekonomickými indikátormi (ekonomický rast, nezamestnanosť, inflácia) a hodnotením úverovej spoľahlivosti týchto krajín.