Učebné štýly žiakov stredných škôl - Sámelová, Simona
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o aktivitách v rámci celoživotného vzdelávania, zameraného na získavanie poznatkov a zručností, ktoré vedú k zefektívneniu vyučovacieho procesu.