Psychologický pohľad na problematiku videohier a sociálnych sietí - Soroková, Tatiana
Výskumné štúdie pohľadu na využitie videohier v dnešnej dobe. Negatívne patologické zmeny správania a spleť sociálnych sietí. Vekové obmedzenia a odporúčania, podľa ktorých je dôležité sa riadiť.