Preventívny rozmer mediálnej výchovy v škole - Dulovics, Mário
Význam implementácie mediálnej výchovy do škôl na všetkých úrovniach vzdelávania. Individuálny, sociálny a profesijný rozvoj žiakov základných a stredných škôl. Hlavné ciele mediálnej výchovy v edukačnom procese.