Kam kráčaš demokracia, keď k tebe kráčajú migranti? Politizácia medzinárodnej migrácie vo výstupoch slovenských politických strán - Štefančík, Radoslav, 1976-
Téma medzinárodnej migrácie a otázky s ňou spojené. Medzinárodná migrácia pohľadom politických strán a migračná politika v straníckej politike po roku 2015. Problematika azylovej a integračnej politiky.