Ako úspešne inovovať - Gajdošíková, Zuzana
Špecifiká inovácie v podnikoch cestovného ruchu. Dôležitý nápad a jeho realizácia. Najčastejšie chyby pri inováciách. Inovácie budúcnosti. Vymedzenie pojmu inovácia v zákone č. 233/2008 Z. z. o organizácii štátnej podpory výskumu a vývoja. Anketa o inováciách. Trendy v inováciách.