Dopad pripravovanej daňovej legislatívy na podnikateľské prostredie v SR - Mateášová, Martina, 1979-
Analýza dopadu pripravovanej daňovej legislatívy na podnikateľské prostredie v Slovenskej republike, ktorá bude uplatňovaná od 1. januára 2017, s akcentom na daň z pridanej hodnoty a daň z príjmov.