Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę? - Bronkowska, Monika
Biopotraviny a propagácia takzvaného zdravého životného štýlu. Posudzovanie vplyvu biopotravín na ľudské zdravie. Niekoľko štúdií vykonaných v Poľsku a na celom svete preukázalo, že ekologické produkty vo väčšine prípadov obsahujú viac živín a bioaktívnych látok než konvenčná výroba potravín.