Applying Kolb's Experiential Learning Cycle in Language Teaching - Sageder, Dagmar
Kolbova teória skúsenostného (zážitkového) učenia (experiential learning theory, ELT). Kolbov cyklus skúsenostného učenia. Kolbove učebné štýly, ich silné a slabé stránky. Roly učiteľa. Implikácie pre výučbu jazykov.