Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš) - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Faktory ovplyvňujúce fungovanie reštaurácii ponúkajúcich zákazníkom tradičné slovenské jedlá v troch regiónoch Slovenska. Kvalita a náročnosť prípravy jedál, bariéry spojené s prevádzkovaním reštaurácií. Prieskum záujmu o typické slovenské jedlá na našom trhu.