Označovanie regionálnych produktov - Karkalíková, Marta
Regionálne značky a podpora tradičných miestnych produktov, ktoré sú charakteristické a špecifické pre daný región. Pôvod a kvalita označeného produktu v regióne. Produkty označené regionálnou značkou a rozvoj udržateľného cestovného ruchu.