Uplatňovanie odpočítateľnej položky na zdravotné poistenie v roku 2017 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Praktické príklady na uplatnenie odpočítateľnej položky na zdravotné poistenie v roku 2017. Výpočet čistej mzdy zamestnanca, ktorý u zamestnávateľa uplatňuje odpočítateľnú položku na zdravotné poistenie (rok 2017). Výška ročnej odpočítateľnej položky na zdravotné poistenie.