Životné minimum od 1.7.2016 a jeho vplyv na vybrané daňové veličiny - Rabatinová, Marcela, 1977-
Prehľad vybraných daňových ukazovateľov závislých od životného minima v roku 2017. Daňový bonus v roku 2016 a v roku 2017. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka za rok 2017. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku za rok 2017. Nepostihnuteľné časti mzdy pri výkone zrážok od 1.7.2016 do 30.6.2017. Praktické príklady.