Vnímanie regionálnych produktov z oblasti Podpoľania - Knošková, Ľubica, 1965-
Miera informovanosti o udeľovaní regionálnej značky z okresu Detva, ktoré predstavuje administratívne mesto pre oblasť Podpoľania, v ktorom sa jednotliví producenti môžu uchádzať o získanie tejto značky.