Why labour market of V4 countries developed differently compared to western countries? - Hudcovský, Martin, 1988-
Autori sa prostredníctvom štrukturálnej analýzy snažia vysvetliť zmenu produktivity práce niektorých východoeurópskych krajín v rokoch 1995-2009. Takisto sa zameriavajú na lepšie pochopenie úlohy štrukturálnych zmien na trhu práce v post-transformovaných ekonomikách.