<The> Regional dimension of income inequality in EU countries: a DEA approach - Fifeková, Elena
Skúmanie vzťahu medzi hospodárskou výkonnosťou a nerovnosťou príjmov zohľadňujúc regionálny rozmer. Vyhodnotenie potenciálu na zníženie nerovností na hospodárskej úrovni EÚ pomocou neparametrickej metódy. Skúmanie potenciálu zníženia nerovnosti.