Measurement of socio-economic development using better life index - Valachová, Andrea, 1987-
Vyhodnotenie miery sociálno-ekonomického rozvoja pomocou alternatívneho ukazovateľa Better Life Index - BLI. Použitie tohto indexu poukazuje na jeho schopnosť vyjadriť kvalitu procesov rastu v ekonomike a definuje jeho vplyv na prax v hospodárskej politike.