Výhody a nevýhody osobitnej úpravy uplatňovania dane na základe prijatia platby za dodanie tovaru alebo služby v roku 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Hlavná výhoda osobitnej úpravy uplatňovania dane. Nevýhody vyplývajúce z osobitnej úpravy.