Dizajn a komunikácia - Mlákay, Jozef
V terajšom silne konkurenčnom prostredí by mala byť komunikácia zaujímavá a originálna, čo firmy môžu dosiahnuť práve vďaka dizajnu. Správna kombinácia zložiek marketingovej komunikácie. Dizajn, kreativita a inovácie v podnikaní.