Príklad na vyplnenie daňového priznania k DPH a KV v roku 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Do daňového priznania k DPH sa uvádzajú iba tie zdaniteľné obchody, pri ktorých vznikla povinnosť platiť daň v tuzemsku, t.j. s miestom dodania v tuzemsku. Zdaniteľné obchody s miestom dodania mimo tuzemska sa do daňového priznania neuvádzajú. Príklad na vyplnenie daňového priznania za zdaňovacie obdobie 2. štvrťrok 2016.