Podpora produkcie tradičných regionálnych potravín - nevyhnutný krok k zvyšovaniu potravinovej sebestačnosti - Potisková, Ingrid
Schopnosť a miera potravinovej sebestačnosti krajiny zabezpečiť domáci trh potravinami domáceho pôvodu. Možnosti inovatívnych riešení v rámci produkcie tradičných regionálnych potravín s cieľom zvyšovania potravinovej sebestačnosti.