Spotrebiteľské povedomie o funkčných potravinách na Slovensku - Rogovská, Vanda
Funkčné potraviny sú definované ako všetky potraviny alebo zložky potravín, ktoré môžu poskytnúť zdravotný prínos nad rámec tradičných živín, ktoré potraviny obsahujú. Analýza povedomia slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách.