Príklad na vyplnenie daňového priznania k DPH a kontrolného výkazu v roku 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Kontrolný výkaz k DPH predstavuje súhrn informácií o všetkých transakciách platiteľa dane na vstupe aj na výstupe, ktoré podliehajú slovenskej DPH. Kontrolný výkaz má 4 samostatné časti (A, B, C, D). Príklad na vyplnenie daňového priznania a kontrolného výkazu za zdaňovacie obdobie 2. Q. 2016.