Renesancia ekonómie strany dopytu 70 rokov po smrti J.M. Keynesa? - Lisý, Ján
Teória efektívneho dopytu ako základ Keynesovho makroekonomického modelu. Rozhodovanie o úsporách a investíciách. Peniaze a úrok v Keynesovej teórii. Keynesovo chápanie inflácie.