Lokalizácia maloobchodných jednotiek v regióne - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Záujmová oblasť a nákupný spád. Územné rozdiely v dopyte, výdavkoch a tržbách v maloobchode. Klasické metódy lokalizácie maloobchodných jednotiek. Modely založené na presunoch spotrebiteľov. Modely založené na užitočnosti. Empirické modely. Moderné metódy stanovenia záujmovej oblasti pre lokalizáciu maloobchodných jednotiek.