Mobilita pracovnej sily v rámci Európskej únie – možnosti a bariéry - Martincová, Marta, 1955-
Flexibilita a mobilita pracovnej sily. Rast globálnej potreby pracovných síl. Významná úloha malých firiem pri vývoji lokálne viazanej zamestnanosti. Flexibilita na trhu práce. Investície do vzdelávania a zvyšovanie flexibility a mobility pracovnej sily. Závery a hospodársko-politické implikácie.