Managing your customer centric initiatives - Kumar, Rawat Sanjay
Nedostatok základných ovládacích prvkov a kontrolných mechanizmov v oblasti opatrení a sledovacích systémov nevyhnutných pre efektívnu správu a plnenie svojich zákaznícky orientovaných záväzkov.