Minimálna mzda od 1. januára 2017 a jej dopad - Mintál, Ján
Minimálna mesačná mzda zamestnanca v SR od.1.1.2017 bude v sume 435 eur za mesiac pre zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou. (2,50 eur/hod.) Nárok na uplatnenie daňového bonusu. Dopady zvýšenia minimálnej mzdy.