Daň z motorových vozidiel - Dobšovič, Dušan
Túto daň sú povinní odvádzať podnikatelia v rámci ich podnikateľskej činnosti. Aké vozidlá sú predmetom dane z motorových vozidiel, aké vozidlá sa touto daňou zdaňujú a nezdaňujú. Vozidlá oslobodené od dane.