Región Spiš a jeho tradičné a regionálne výrobky chránené na vnútornom trhu - Košútová, Tatiana, 1962-
Analýza výsledkov uplatňovania Politiky kvality EÚ v regióne Spiš v Slovenskej republike. Región Spiš z pohľadu jeho územného a geografického členenia, demografického vývoja a z pohľadu nezamestnanosti podľa okresov. Tradičné a regionálne výrobky špecifické pre tento región, ktoré boli zapísané do registrov Zaručených tradičných špecialít a Chránených zemepisných označení na vnútornom trhu EÚ.