Spotrebiteľské správanie v kontexte online marketingu - Krnáčová, Paulína, 1983-
Realizácia spotrebiteľského prieskumu s cieľom zistiť správanie a postoje návštevníkov internetu v nadväznosti na online marketingové nástroje.