Problémy súvisiace so sortimentom potravín určených pre celiatikov - Lacková, Alica
Identifikovnie problémov súvisiacich so sortimentom potravín vhodných pre celiatikov a komparácia ich ceny s konvenčnými potravinami. Názory spotrebiteľov na daný sortiment.