Novela zákona o dani z pridanej hodnoty účinná od 1. januára 2017 - Ugróczy, Soňa
Dňa 12. októbra 2016 schválila Národná rada Slovenskej republiky zákona č. 297/2016 Z. z. ktorým sa dopĺňa zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. , ktorá nadobúda účinnosť 31. decembra 2016, resp. od 1. januára 2017.