Choroba z povolania - Mrukviová Tomiová, Sandra
Choroby z povolania - vznik. Povinnosť zamestnávateľa preradiť zamestnanca na inú prácu. Prípady, v ktorých zákon pripúšťa možnosť, aby sa zamestnávateľ zbavil zodpovednosti. Skončenie pracovného pomeru.