Kontrolný výkaz k dani z pridanej hodnoty s akcentom na zmeny účinné od 1. januára 2017 - Kováčik, Michal, 1983-
Od 1. januára 2014 sa zaviedla pre platiteľov dane nová povinnosť, a to podávať kontrolný výkaz (povinnosť v zákone č. 222/204 Z.z. o dani z pridanej hodnoty).