Analýza externého prostredia vybraného podniku - Hurný, František
Aplikácia vybraných analýz externého prostredia s cieľom preskúmať prostredie vybraného podniku. Na tento účel sú použité analýza PESTEL a Porterov model piatich konkurenčných síl. Na základe výsledkov analýzy sú identifikované hrozby a príležitosti. Návrh inovácií, ktoré by pomohli zlepšiť súčasný stav v podniku s cieľom zlepšiť jeho postavenie na trhu a zvýšiť počet zákazníkov.