Analýza manažérskych kompetencií v kontexte riadenia výkonnosti - aktuálny pohľad na Slovensku - Mikešová, Silvia
Problematika kompetencií a riadenia výkonnosti by mala byť dôležitou otázkou v dnešnom prostredí každého podniku. Riadenie výkonnosti je jedným z najdôležitejších činností v podniku, ktoré budú pracovníci stále viac a viac vyžadovať na ich ceste k zmysluplnosti, rastu a sebarealizácie a tým k vysokým výkonom. Systém riadenia výkonnosti a s ním súvisiace prínosy.